x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mai multe agenții federale se alătură oficialilor din California pentru a descoperi de ce s-a prăbușit elicopterul în care se afla Kobe Bryant

Mai multe agenții federale se alătură oficialilor din California pentru a descoperi de ce s-a prăbușit elicopterul în care se afla Kobe Bryant

27 Ian 2020   •   13:33
Mai multe agenții federale se alătură oficialilor din California pentru a descoperi de ce s-a prăbușit elicopterul în care se afla Kobe Bryant
Sursa foto: Instagram

Mai multe agenții federale se vor alătura autorităților din California în încercarea de a determina motivele care au dus la prăbușirea în munți a elicopterului în care se aflau Kobe Bryant, fiica sa și alte șapte persoane, în apropiere de Malibu. Toți cei aflați la bordul avionului au murit, transmite USA Today.

„Nu există niciun supraviețuitor. Se aflau nouă persoane la bordul aparatului de zbor, pilotul și alte opt persoane.”, potrivit declarațiilor făcute de șeriful din Comitatul Los Angeles, Alex Villanueva.

Agenția americană pentru siguranța transporturilor, NTSB, a anunțat că a trimis o echipă de 18 persoane pentru a participa la anchetarea accidentului.

Din cauza lipsei de vizibilitate din zona în care s-a produs accidentul, poliția din Los Angeles a fost nevoită să lase elicopterele la sol până după-amiază. Nu este încă sigur dacă vremea a jucat un rol în producerea accidentului.

„Situația meteorologică nu coresponde normelor minime de zbor”, a afirmat pentru Los Angeles Times purtătorul de cuvânt al poliției, Josh Rubenstein.

Elicopterul s-a prăbușit duminică în jurul orei 9:37, la nord-vest de Los Angeles.

 

×
Subiecte în articol: kobe bryant ancheta elicopter prabusit