x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Papa Francisc şi-a anulat evenimente oficiale, a treia zi consecutiv, după ce a fost văzut tușind și suflându-și nasul

Papa Francisc şi-a anulat evenimente oficiale, a treia zi consecutiv, după ce a fost văzut tușind și suflându-și nasul

29 Feb 2020   •   18:30
Papa Francisc şi-a anulat evenimente oficiale, a treia zi consecutiv, după ce a fost văzut tușind și suflându-și nasul

Papa Francisc, în vârstă de 83 de ani, şi-a anulat angajamentele oficiale de sâmbătă, fiind a treia zi consecutiv când face acest lucru. Cel mai recent, papa a participat la un eveniment oficial miercuri, când a fost văzut tuşind şi suflându-şi nasul, anunță Daily Mail.

Aceasta este pentru prima dată când Francisc îşi anulează evenimente pe atât de multe zile de la începutul mandatului său, din martie 2013.

Reprezentanţii papei spun că acesta continuă însă să participe la evenimente private şi să muncească la hotelul Santa Marta de la Vatican, unde locuieşte, potrivit Daily Mail.

Suveranul se bucură de o stare a sănătăţii în general bună, dar, în tinereţe, i-a fost extirpată o bucată dintr-un plămân din cauza unei infecţii respiratorii. De asemenea, el suferă de sciatică, motiv pentru care se deplasează cu dificultate.

Italia a devenit recent ţara europeană cu cel mai mare număr de persoane diagnosticate cu noul coronavirus. Autorităţile au confirmat peste 800 de pacienţi, majoritatea în nordul ţării.

Numărul ţărilor afectate de noul coronavirus apărut în China a ajuns la aproape 60 şi printre acestea se numără şi România.

Peste 84.000 de persoane au fost infectate, numărul deceselor depăşind 2.800.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: papa francisc