x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe PREOTUL Georg Ganswein, numit "GEORGE CLOONEY AL VATICANULUI", pe coperta VANITY FAIR Italia. Vezi a cui MUZĂ a fost clericul

PREOTUL Georg Ganswein, numit "GEORGE CLOONEY AL VATICANULUI", pe coperta VANITY FAIR Italia. Vezi a cui MUZĂ a fost clericul

17 Ian 2013   •   21:47
PREOTUL Georg Ganswein, numit "GEORGE CLOONEY AL VATICANULUI", pe coperta VANITY FAIR Italia. Vezi a cui MUZĂ a fost clericul

Preotul Georg Ganswein, în vârstă de 56 de ani, care este mâna dreaptă a Papei, apare pe coperta Vanity Fair Italia, arhiepiscopul spunând "că nu este păcat să fii frumos", potrivit nydailynews.com.

Arhiepiscopul Georg Ganswein are ochi albaştri foarte frumoşi şi a fost sursa de inspiraţie pentru "Colecţia Clergyman" a creatoarei de modă Donatella Versace, care a fost lansată în urmă cu şase ani. Donatella Versace a spus că Ganswein a fost inspiraţia ei divină. Italienii sunt mari admiratori ai preotului.

În tinereţe, Georg Ganswein a avut relaţii amoroase cu femei timp de trei ani. Recent, preotul a creat furori, după ce a fost văzut în compania unei femei în apropiere de Vatican.

Preotul Georg Ganswein este secretarul personal al Papei Benedict din 2005 şi are ultimul cuvânt atunci când se hotărăşte cine are acces la Suveranul Pontif.

Pentru a apărea pe coperta Vanity Fair Italia, Georg Ganswein nu a participat la şedinţe foto şi nici nu a acordat vreun interviu. Un purtător de cuvânt al revistei a spus că decizia ca arhiepiscopul să apară pe copertă a fost luată după ce acesta a fost numit arhiepiscop în decembrie. Presa italiană l-a numit "George Clooney al Vaticanului".

×
Subiecte în articol: preot papa arhiepiscop Vatican