x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, va participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo

Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, va participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo

13 Iul 2021   •   19:00
Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, va participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo

Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, va participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo pe 23 iulie, a anunţat marţi Casa Albă, relatează dpa.

Detalii suplimentare privitoare la deplasare urmează a fi anunţate ulterior. Soţul ei, preşedintele Joe Biden, nu este aşteptat la Jocurile Olimpice, potrivit Washington Post.

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, a declarat săptămâna trecută că preşedintele Joe Biden susţine Olimpiada de la Tokyo şi măsurile de protecţie luate în capitala Japoniei pentru a combate pandemia de coronavirus.

Anunţul privind călătoria Primei Doamne a SUA la Tokyo vine la câteva zile după ce organizatorii locali au confirmat că spectatorii nu vor putea participa la evenimentele de la Jocurile Olimpice din cauza creşterii numărului infecţiilor cu coronavirus şi a răspândirii variantei Delta, considerată mult mai contagioasă.

Tokyo şi regiunile vecine se află pentru a patra oară în stare de urgenţă, care va dura provizoriu până la 22 august. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Jill Biden