x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prinţul Harry şi Meghan Markle au devenit părinţi pentru a doua oară

Prinţul Harry şi Meghan Markle au devenit părinţi pentru a doua oară

06 Iun 2021   •   20:36
Prinţul Harry şi Meghan Markle au devenit părinţi pentru a doua oară

Meghan Markle şi Harry au devenit părinţi pentru a doua oară. Ducii de Sussex au acum şi o fetiţă, pe nume Lilibet Dianan, numele fiind un omagiu adus Reginei şi prinţesei Diana. Bebeluşul a venit pe lume vineri, 4 iunie, în California.

Ducele şi ducesa de Sussex au întâmpinat vineri, 4 iunie, venirea pe lume a celui de-al doilea copil, o fetiţă pe nume Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor. Harry şi Meghan au anunţat duminică naşterea bebeluşului, la două zile după fericitul moment.

Lili a fost botezată după străbunica sa, regina Elisabeta a II-a, alintată „Lilibet” de către membrii familiei şi apropiaţi. De asemenea, cel de-al doilea prenume este chiar acela al bunicii sale, prinţesa Diana.

Cuplul transmite că „este o deosebită plăcere” să anunţe că „Lili s-a născut vineri, 4 iunie, la ora 11:40”, cu ajutorul medicilor şi personalului medical din Spitalul Santa Barbara din California, Statele Unite ale Americii.

Potrivit măsurătorilor realizate după naştere, bebeluşul are 3,5 kilograme. Iar ceea ce este cel mai important este că atât mama, Meghan Markle, cât şi fata, Lilibet Diana, sunt sănătoase şi au ajuns cu bine acasă.

Lili este cel de-al doilea copil născut în familia ducilor de Sussex, fetiţa având un frate mai mare, în vârstă de doi ani, pe nume Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

„Ducele şi Ducesa le mulţumesc tuturor pentru urări şi rugăciuni”, se arată într-un comunicat, care precizează că Harry şi Meghan se bucură în prezent de momente fericite alături de familie.

Venirea pe lume a micuţei Lili s-a petrecut la trei luni după un interviu controversat acordat pentru Oprah Winfrey. Printre vorbele grele spuse atunci se numără şi o serie de presupuse afirmaţii atribuite Reginei, care ar fi fost îngrijorată în legătură cu culoarea pielii primului născut al ducilor de Sussex.

Meghan a dezvăluit în vara anului 2020 că a suferit un avort spontan.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Meghan Markle prinţul harry