x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trump revine în televiziune și va comenta partida de box dintre Holyfield şi Belfort

Trump revine în televiziune și va comenta partida de box dintre Holyfield şi Belfort

09 Sep 2021   •   10:00
Trump revine în televiziune și va comenta partida de box dintre Holyfield şi Belfort
Sursa foto: Hepta

Donald Trump rămâne în centrul atenţiei, chiar că nu mai este cel mai puternic om din lume. Entuziasmul pentru ring reiese din trecutul său din World Wrestling Entertainment.

Învins în ultimele alegeri pentru Casa Albă de Joe Biden, Trump se va întoarce sâmbătă pe ecranele americane în calitate de comentator al meciului dintre Evander Holyfield şi Vitor Belfort, care va fi transmis de Fite Tv în sistem pay-per-view, la preţul de 49,99 USD (42 euro).

Spectatorii vor avea ocazia să cumpere evenimentul cu cronica fostului preşedinte sau cu cea a comentatorului obişnuit al canalului. Lui Trump i se va alătura fiul său, Donald Junior, pentru întâlnirea care va avea loc la Hard Rock Hotel & Casino din Hollywood, Florida. Trump senior promite un comentariu „nefiltrat”.

Holyfield, 58 de ani, fost campion mondial care s-a retras în 2011, a luat locul lui Oscar De La Hoya, blocat de COVID. Boxerul trebuia să se întoarcă pe ring în mai anul trecut împotriva lui Mike Tyson, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord economic şi meciul a fost anulat. Belfort, în vârstă de 44 de ani, este în schimb un fost campion UFC la categoria grea uşoară.

„Abia aştept să-ţi împărtăşesc opiniile - a spus Donald - Ador boxerii minunaţi şi meciurile grozave. Nu rataţi întâlnirea!”.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Donald Trump