x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un jurnalist care l-a însoțit pe Donald Trump la o conferință de presă în Florida, confirmat cu noul coronavirus

Un jurnalist care l-a însoțit pe Donald Trump la o conferință de presă în Florida, confirmat cu noul coronavirus

04 Aug 2020   •   11:53
Un jurnalist care l-a însoțit pe Donald Trump la o conferință de presă în Florida, confirmat cu noul coronavirus
Sursa foto: Hepta

Un ziarist, care l-a însoțit pe președintele SUA Donald Trump într-o vizită efectuată, vineri, în Florida, a fost confirmat cu noul coronavirus, a anunțat Asociația corespondenților de la Casa Albă, potrivit dpa. 

Ziaristul a fost confirmat a două zi după ce a stat aproape de zeci de alți jurnaliști, cât și de președintele SUA, la clubul de golf Pelican din Belleair. 

În aceeași încăpere cu ziaristul s-au mai aflat guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, senatorul Rick Scott, senatorul de Florida Wilton Simpson, reprezentantul de Florida Danny Perez şi Kathleen Peters, responsabilă a administraţiei locale din comitatul Pinellas.

Toți participanții la evenimentele de vineri au fost testați cu o zi înainte, însă o persoană abia infectată poate avea un test negativ. 

Evenimentele de vineri au reprezentat a doua potențială expunere la virus pentru aleșii republicani din Florida. Cu puţin timp înainte de vizita lui Trump, DeSantis a participat la o conferinţă a şerifilor din Florida şi a ţinut un discurs, fără a purta mască. Vineri seara, un responsabil al penitenciarelor, Mark Inch, care a luat la rândul său cuvântul la conferinţă, a fost testat pozitiv pentru coronavirus.
 

×
Subiecte în articol: donald trump coronavirus