x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Cum vrea Florian Coldea sa revina in SRI. Primul pas a fost facut

Cum vrea Florian Coldea sa revina in SRI. Primul pas a fost facut

16 Aug 2017   •   18:49
Cum vrea Florian Coldea sa revina in SRI. Primul pas a fost facut

Ies la iveală noi dezvăluiri incendiare despre fostul adjunct al SRI, Florian Coldea. Acesta a dat concurs în luna iunie a acestui an pentru a 'prinde' un post de conferențiar universitar la Academia Națională de Informații "Mihai Viteazul" (ANIMV) a SRI și a fost declarat admis, deși nu îndeplinea toate criteriile cerute de legislație, conform pressone.ro.

Sursa citată spune că Florian Coldea ar fi declarat că este eligibil pentru a ocupa postul didactic, iar comisia de concurs i-a admis dosarul, dar generalul SRI nu bifează toate standardele științifice minimale necesare și obligatorii. Dosarul de concurs al acestuia a fost avizat de Serviciul Juridic al Academiei SRI, conform procedurilor.

Indiciile arată însă că fostul adjunct al SRI şi-a pregătit CV-ul în ultimii doi ani de zile, astfel încât să poată ocupa, la un moment dat, poziția de conferențiar universitar. După acest concurs Coldea ar urma să fie din nou angajat în Serviciul Român de Informații cu normă întreagă, având în vedere că ANIMV este unitate militară a SRI. Florian Coldea a fost trecut în rezervă în urmă cu câteva luni după ce au ieşit la iveală legăturile acestuia cu fostul parlamentar Sebastian Ghiţă.

×
Subiecte în articol: florian coldea