x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident pe DN 1. Unul dintre răniţi a decedat; celălalt a fost transportat la spital

Accident pe DN 1. Unul dintre răniţi a decedat; celălalt a fost transportat la spital

16 Dec 2019   •   10:54
Accident pe DN 1. Unul dintre răniţi a decedat; celălalt a fost transportat la spital
Sursa foto: ISU Sibiu

UPDATE ORA 10.38 Unul dintre răniţii în accidentul de pe DN 1, de la Apoldu de Sus, un bărbat în vârstă de 58 de ani, a decedat luni dimineaţa, iar celălalt, un tânăr de 22 de ani are multiple răni, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, a anunţat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Crinu Vasile Scridon.

"Şoferul uneia dintre maşini, în vârstă de 58 ani, având multiple traumatisme grave şi leziuni incompatibile cu viaţa, a decedat, din păcate. A doua victimă, în vârstă de 22 ani, prezintă o fractură membrul superior drept şi excoriaţii. El este transportat de echipajul SAJ Sibiu la UPU Sibiu. A treia persoană implicată în accident (al doilea şofer) refuză transportul la spital, el neavând nevoie de îngrijiri medicale", a precizat Crinu Vasile Scridon.

Două persoane au fost rănite, luni dimineaţa, într-un accident rutier care s-a produs pe DN 1, la Apoldu de Sus.

Accidentul s-a produs după ce un şofer a pătruns pe contrasens şi a intrat în altă maşină, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr. 

„Din primele cercetări se pare că şoferul unui auto care se deplasa spre Sibiu a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, posibil pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile meteo-rutiere, şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un auto condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani din Sălişte. Şoferul care a pătruns pe contrasens este grav rănit, iar un pasager în vârstă de 22 de ani din maşina condusă regulamentar este rănit uşor. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului”, a declarat Luciana Lazăr.

Pompierii ajunşi la locul accidentului încearcă descarcerarea celor doi răniţi, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, relatează AGERPRES.

×
Subiecte în articol: accident