x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Focuri de armă în București. Geamurile unei mașini și ale unei case au fost sparte

Focuri de armă în București. Geamurile unei mașini și ale unei case au fost sparte

14 Mar 2021   •   17:20
Focuri de armă în București. Geamurile unei mașini și ale unei case au fost sparte

Mai multe focuri de armă au fost trase duminică pe o stradă din orașul București. Geamurile unei mașini și ale unei case au fost sparte, iar polițiștii fac cercetări.

O femeie a sunat la 112 pentru a anunța că geamul mașinii i-a fost spart în urma unui atac care pare să fi fost făcut cu focuri de armă. Femeia nu se afla în mașină și a fost alertată de zgomot. Ulterior, ea a găsit la fața locului mai multe bile metalice.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au găsit geamuri sparte, atât la mașina reclamantei, cât și la o casă din apropiere. Zona a fost împrejmuită, iar polițiștii încearcă să afle dacă atacul a fost realizat cu o armă sau cu alt dispozitiv. De asemenea, polițiștii au început o anchetă pentru a-l identifica pe cel care a spart geamurile.

Secția 4 Poliție face cercetări. În prezent se vorbește despre infracțiunea de distrugere deoarece în mașină nu se afla nici o persoană, dar în funcție de rezultatele anchetei se poate ajunge și la infracțiunea de încălcare a regimului armelor.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: focuri de armă