x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident șocant la Galați. Un tânăr a fost împușcat în picior de polițiști după ce i-a atacat cu o sabie

Incident șocant la Galați. Un tânăr a fost împușcat în picior de polițiști după ce i-a atacat cu o sabie

26 Ian 2020   •   18:33
Incident șocant la Galați. Un tânăr a fost împușcat în picior de polițiști după ce i-a atacat cu o sabie

Un tânăr de 29 ani din judeţul Galaţi a fost împuşcat duminică în picior de poliţişti, după ce, în stare de ebrietate, i-a atacat cu o sabie, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, poliţia a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 29 ani, din comuna Munteni, aflat în stare de ebrietate, se manifestă violent pe stradă, ameninţând trecătorii cu o sabie.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă de poliţie şi pentru că bărbatul nu s-a supus somaţiilor verbale ale poliţiştilor, îndreptându-se spre aceştia şi ameninţându-i şi pe ei cu sabia, unul dintre poliţişti a executat mai multe focuri de avertisment în plan vertical şi unul în direcţia agresorului, rănindu-l la piciorul drept.

Ulterior, bărbatul a fost imobilizat şi poliţiştii au chemat salvarea, care l-a transportat la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: impuscat