x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Maramureș: Tânăra de 18 ani a fost ucisă într-o cabană părăsită. Presupusul autor a fost prins de Poliție

Tragedie în Maramureș: Tânăra de 18 ani a fost ucisă într-o cabană părăsită. Presupusul autor a fost prins de Poliție

06 Iun 2020   •   22:04
Tragedie în Maramureș: Tânăra de 18 ani a fost ucisă într-o cabană părăsită. Presupusul autor a fost prins de Poliție
Sursa foto: Facebook

Update Tânăra de 18 ani, găsită moartă, sâmbătă, într-o cabană din Vișeu de Sus, județul Maramureș, a fost omorâtă, bănuit de comiterea crimei fiind concubinul acesteia, care este deja în custodia Poliției.

Purtătorul de cuvânt al parchetului de pe lângă tribunalul Maramureș, Bogdan Gabor, a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că se presupune că tânăra găsită moartă într-o cabană părăsită din Vișeu de Sus a fost victima unui omor.

„Se presupune că a fost victima unui omor. Presupusul autor este la acest moment în custodia Poliției, urmând să stabilească procurorul care sunt elementele de probațiune. Se fac cercetări. Se presupune că ar fi concubinul”, a spus Gabor.

Tânăra avea 2 copii.

Surse din anchetă spun că principal suspect este iubitul fetei, un tânăr de 24 de ani. După crimă, el a încercat să se spânzure. Atât el, cât și trupul neînsuflețit al adolescentei au fost găsiți de un cioban care se afla în zonă și care a apelat la 112. Suspectul a fost salvat în urma intervenției unui echipaj SMURD și a fost transportat la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, potrivit Observator

Aceleași surse din anchetă spun că tânărul nu era tatăl celor doi copii ai victimei. Cercetările se desfășoară sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Stire initiala O tânără de 18 ani a fost găsită moartă, sâmbătă, într-o cabană din Vișeu de Sus, județul Maramureș. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat cu tânăra.

Poliția Maramureș a fost sesizată prin apel la 112 că într-o cabană părăsită dintr-o zonă izolată a localității Vișeu de Sus a fost găsită o persoană decedată.

Din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre o fată de 18 ani, din Vișeu de Sus.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului pentru necropsie si stabilirea cauzei morții.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a murit tânăra.

Sursa: Mediafax

×