x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dolj: Bătaie cu bâte şi săbii în faţa unei săli de jocuri de noroc; patru bărbaţi au fost reţinuţi

Dolj: Bătaie cu bâte şi săbii în faţa unei săli de jocuri de noroc; patru bărbaţi au fost reţinuţi

22 Iul 2019   •   18:54
Dolj: Bătaie cu bâte şi săbii în faţa unei săli de jocuri de noroc; patru bărbaţi au fost reţinuţi

Două persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, iar alte patru au fost reţinute după ce în noaptea de duminică spre luni au fost implicate într-o altercaţie care a avut loc în faţa unei săli de jocuri de noroc din cartierul Craioviţa Nouă şi în care au fost folosite bâte şi săbii.

Potrivit IPJ Dolj, în altercaţia în care au fost folosite "corpuri contondente şi tăietoare" doi bărbaţi, de 50 şi, respectiv, 27 de ani, ambii din Craiova, au fost agresaţi fizic de mai multe persoane, aceştia fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

"Până în acest moment, în arestul IPJ Dolj au fost introduşi patru bărbaţi, pe bază de ordonanţe de reţinere emise de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, pentru 24 de ore. În cauză se efectuează cercetări pentru infracţiunea de tentativă de omor, iar cercetările au fost preluate în ancheta proprie de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj", precizează IPJ.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: dolj săbii bate