x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DOSARUL PINTEA: Unde se afla fostul ministru când se anunța percheziția?

DOSARUL PINTEA: Unde se afla fostul ministru când se anunța percheziția?

de Dan Constantin    |    29 Feb 2020   •   17:42
DOSARUL PINTEA: Unde se afla fostul ministru când se anunța percheziția?

Apar câteva întrebări care pot zdruncina logica ,,flagrantului” de la Baia Mare în urma căruia s-a produs reținerea fostului ministru al Sănătății. În timp ce televiziunile anunțau că se desfășoară o percheziție la Spitalul Județean în birourile directorului Sorina Pintea, aceasta habar nu avea de acțiunea DNA.Mai mult, pe surse unele televiziuni susțineau că flagrantul s-a realizat cu bani înseriați ,mita fiind pentru echipamente centru protecția la corona virus. PINTEA SE AFLA,însă conform unor informați de la fața locului, LA O EXPOZIȚIE DE TEHNICĂ MEDICALĂ -MARAMEDICA- , organizată de Camera de Comerț Maramureș. 

Expoziția se desfășoară în perioada 27-29 februarie, ieri seară fiind programată o recepție pentru participanți. Se pare că Pintea a fost convocată la Spitalul județean din timpul unei manifestări din timpul expoziției. Primarul Cherecheș a confirmat că avea și el invitație la recepție dar a refuzat să meargă în contextul în care Pintea se afla la percheziție.

Între familia Cherecheș și Sorina Pintea este o dusmănie veche. Tatăl actualului primar de Baia Mare conducea filiala Maramures Romsilva când a fost anchetat de DNA în urma unei anchete în care Sorina Pintea, pe atunci șefa compartimentului economic de la filiala Romsilva ar fi furnizat informații procurorilor, defavorabile lui Cherecheș.

×
Subiecte în articol: sorina pintea