x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Durere mare la înmormântarea preotesei ucise, într-un accident rutier, chiar sub ochii fetiţei sale de 2 ani

Durere mare la înmormântarea preotesei ucise, într-un accident rutier, chiar sub ochii fetiţei sale de 2 ani

13 Oct 2015   •   11:30
Durere mare la înmormântarea preotesei ucise, într-un accident rutier, chiar sub ochii fetiţei sale de 2 ani
Sursa foto: voceavalcii.ro

Peste 500 de persoane au participat ieri, pe o ploaie torenţială, la înmormântarea preotesei Cătălina Ştefania Popescu, în vârstă de 27 de ani, care fusese ucisă joi, 8 octombrie, într-un groaznic accident de circulaţie.

Slujba de înmormântare a avut loc la Parohia Obislavu, din localitatea Grădiștea, județul Vâlcea, acolo unde soțul tinerei a fost hirotonisit de curand ca preot, informează voceavalcii.ro.

Femeia a murit chiar sub ochii fetitei sale de 2 ani într-un tragic accident rutier, care a avut loc pe DN 67 B, la kilometrul 50+200 m, vinovat fiind un şofer de 17 ani. 

Ionuţ Hurezan, din localitatea Grădiştea, conducea un autoturism BMW, înmatriculat în Bulgaria, în momentul în care, pe fondul lipsei de experienţă, a pierdut controlul volanului.

A derapat, a intrat pe sensul opus şi le-a lovit din plin pe Cătălina Ştefania Popescu şi pe fiica sa, care au fost prinse între BMW şi o maşină parcată pe marginea drumul, din care abia coborâseră.

Şoferul minor a fugit de la faţa locului şi şi-a abandonat maşina, iar victimele au fost transportate la cel mai apropiat spital. Fetiţa a fost rănită uşor, dar mama sa, din nefericire,  s-a stins la spital din cauza rănilor grave pe care le-a suferit.

×
Subiecte în articol: inmormăntare Preoteasa preot