x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gala Folk You! Florian Pittiş: 19 şi 20 septembrie, în Piaţa George Enescu

Gala Folk You! Florian Pittiş: 19 şi 20 septembrie, în Piaţa George Enescu

de Dana Andronie    |    26 Aug 2014   •   21:04
Gala Folk You! Florian Pittiş: 19 şi 20 septembrie, în Piaţa George Enescu

Începând din 2011, Festivalul Folk You! Florian Pittis are buletin de Bucureşti. Festivalul s-a îmbrăcat în haine de gală, pentru prima oară pe strada Franceză, în Centrul Vechi, un loc cu tradiţie pentru un astfel de eveniment, chiar de Zilele Bucureştiului.

Încercarea de a realiza acest concept, în Capitală, a dat rod. Prima ediţie a Galei Folk You! s-a bucurat de un mare succes. Au urmat a doua şi a trei ediţie, care au adunat peste 40.000 de oameni.

La început de toamnă, în cadrul Zilelelor Bucureştiului, iată a patra izbândă de Gala Folk You! cu speranţa că focul trăirilor verii, a stărilor de tandreţe din noi, a neliniştilor şi liniştii din fiecare, va merge spre sărbători cu curăţenie şi bun simţ. Suntem o corabie de prieteni care încearcă să ducă izbânda bunului simţ spre speranţa iubirii.

Pe 19 şi 20 septembrie, în Piaţa George Enescu (în faţa Ateneului Român), începând cu ora 19:00 se va scrie povestea celei de-a patra ediţii de Bucureşti a Festivalului Folk You! Florian Pittiş. Intrarea este liberă!

Asociaţia Mişcarea de Rezistenţă şi ArCuB vă oferă două zile de muzică şi poezie, de excelenţa sentimentelor sublime, întreţinute de artişti excelenţi.

Mişcarea de Rezistenţă este, de fapt, o contraofensivă a faptelor împotriva vorbelor goale. Sau, şi mai exact, a valorii împotriva nonvalorii. Gala FOLK YOU! FLORIAN PITTIŞ, ca şi întreg festivalul, cu toate cele zece ediţii, este o asemenea faptă. Este o afirmaţie, nu o negaţie!

Citiţi programul galei pe https://www.facebook.com/mariustuca.ro

×
Subiecte în articol: folk you