x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Încă două decese: 52 de români, uciși de coronavirus

Încă două decese: 52 de români, uciși de coronavirus

30 Mar 2020   •   21:04
Încă două decese: 52 de români, uciși de coronavirus
Sursa foto: Captura Antena 3

O femeie de 65 de ani, din Sibiu, și un bărbat de 52 de ani, din Ialomița, au murit din cauza coronavirusului. 

Grupul de Comunicare Strategică a transmis luni seara că o femeie de 65 de ani, din județul Sibiu, internată din 27 martie la Terapie Intensivă, a murit luni după-masă. Aceasta suferea de boală cardiovasculară.

Regele romilor din România, Dorin Cioabă, a declarat, pentru MEDIAFAX, că femeia este soția fratelui primului rege al țiganilor, Ion Cioabă. Și soțul său a murit în noaptea de duminică spre luni, acesta fiind internat de joi, pentru intervenție chirurgicală, la Sibiu. În cazul său, nu a ajuns rezultatul testului.

„Ei au fost în Turcia și s-au întors la începutul lunii martie. De atunci se simt tot rău. Gogu Mihuțescu, fratele bunicului meu, Ion Cioabă, a murit azi noapte (duminică noaptea – n.r.). Este soțul femeii care a murit azi la ATI. La el nu a venit încă rezultatul testului. Gogu Mihuțescu a fost internat pentru că suferea de diabet, îi fuseseră afectați rinichii și avea nevoie de intervenție pentru dializă. Acum sunt morți amândoi. Și în Turcia au fost tot pentru a rezolva probleme medicale”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dorin Cioabă, regele romilor din România.

Al 52-lea deces din cauza coronavirusului s-a înregistrat în Ialomița, în cazul unui bărbat de 52 de ani. Acesta s-a prezentat la UPU Slobozia în data de 29 martie și i s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19. El a murit în 29 martie. Pacientul nu are medic de familie și nici aparținători, din acest motiv nu se cunosc antecedentele patologice ale bolnavului.

MEDIAFAX

×
Subiecte în articol: coronavirus România