x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE Incendiul din Delta Văcăreşti din Capitală a fost stins după 4 ore

UPDATE Incendiul din Delta Văcăreşti din Capitală a fost stins după 4 ore

24 Feb 2020   •   16:57
UPDATE Incendiul din Delta Văcăreşti din Capitală a fost stins după 4 ore
Sursa foto: ISU Bucuresti Ilfov

Update Incendiul izbucnit luni în Delta Văcăreşti din Bucureşti a fost stins după mai bine de 4 ore, timp în care 11 echipaje ale ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit pentru lichidarea tuturor focarelor, anunță Mediafax.

Incendiul care a izbucnit luni în Delta Văcărești din București și care s-a întins pe o suprafață de 20 de hactere a fost stins după mai bine de patru ore.

Pompierii au reuşit cu greu să stingă flăcările, având în vedere viteza vântului care propaga vâlvătaia pe zeci de metri. 11 autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov au participat la intervenţie.

Nicio persoană nu a fost rănită de flăcări, dar fumul dens, vizibil de la kilometri distanţă, a creat probleme celor care locuiesc în apropiere.

ISU a deschis o anchetă pentru a stabili care sunt cauzele producerii acestui incendiu.

 

Stire initiala Un incendiu puternic a izbucnit, în această după-amiază, în Delta Văcăreşti. Numeroase autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov au intervenit pentru limitarea şi stingerea flăcărilor, scrie Antena3

Oamenii care locuiesc în zonă au simţit mirosul de fum, iar apoi au observat flăcările înalte care au mistuit vegetaţia din Delta Văcăreşti.Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul a cuprins deja o suprafaţ de 30.000 de metri pătraţi.

La faţa locului au fost trimise nouă autospeciale de stingere, cu zeci de pompieri care intervin pentru a limita extinderea flăcărilor.Din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins cu repeziciune şi continuă să se extindă.

 

 

×
Subiecte în articol: incendiu Delta Văcăreşti