x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Misiuni ample de patrulare de Ziua Marinei pe Dunăre și pe lacurile Snagov și Bicaz

Misiuni ample de patrulare de Ziua Marinei pe Dunăre și pe lacurile Snagov și Bicaz

15 Aug 2021   •   09:47
Misiuni ample de patrulare de Ziua Marinei pe Dunăre și pe lacurile Snagov și Bicaz

Misiuni ample de patrulare și de verificare au loc pe Dunăre și pe lacurile Snagov și Bicaz în acest weekend, în special în zonele în care sunt organizate festivități de Ziua Marinei.

Pentru prevenirea evenimentelor de navigație și asigurarea unui climat de siguranță pe linia navigației civile, în acest week-end, Inspectoratul General al Poliției Române, prin structurile de poliție transporturi navale, în cooperare cu partenerii tradiționali, Autoritatea Navală Română și Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, desfășoară ample activități comune de patrulare navală și de verificare pe Fluviul Dunărea și lacurile interioare navigabile Snagov și Bicaz, anunță reprezentanții IGPR.

Cu această ocazie vor fi făcute verificări în domeniile transporturi și agrement. Totodată, vor fi verificați marinarii în ceea ce privește consumul de alcool.

„Acțiunile comune vizează respectarea legislației în domeniul transportului naval de pasageri și agrementului nautic, precum și verificarea personalului navigant și a conducătorilor de ambarcațiuni, pe linia consumului de băuturi alcoolice”, precizează cei de la IGPR.

Tot în weekend, efective ale Poliției Transporturi asigură măsuri de ordine și siguranță publică în Portul Constanța și în porturile dunărene, unde au loc festivități organizate de Marina Militară.

Mediafax

×
Subiecte în articol: ziua marinei