x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste 200 de pacienți din cei 306 internaţi la Spitalul Suceava se află pe sectorul Covid-19

Peste 200 de pacienți din cei 306 internaţi la Spitalul Suceava se află pe sectorul Covid-19

29 Mar 2020   •   13:38
Peste 200 de pacienți din cei 306 internaţi la Spitalul Suceava se află pe sectorul Covid-19
Sursa foto: Foto: Victor Stroe

Numărul pacienților cu COVID-19 internați la Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou" Suceava a ajuns la 206 de persoane au transmis, duminică, reprezentanții spitalului într-un comunicat de presă. Față de bilanțul de sâmbătă dimineață, numărul pacienților cu COVID-19 a crescut cu 57 de cazuri.

Potrivit conducerii spitalului, în sectorul COVID s-a deschis un punct de triere al pacienților suspecți de infecție cu noul coronavirus, deservit de medicii UPU ai spitalului.

„Instalarea s-a făcut în proximitatea sectoarelor de internare a pacienților, cuprinde 3 corturi cu circuite separate și a fost instalat punctul de triere cu ajutorul SMURD Suceava", informează comunicatul.

Spitalul Județean Suceava anunță că s-au făcut demersuri de instalare, în zona ambulatoriului spitalului, a 2-3 sisteme modulare care vor putea fi utilizate în cadrul creșterii numărului de pacienți cu infecție COVID-19.

Totodată, în comunicatul de presă se menționează că s-a asigurat permanența liniilor de gardă și continuitatea serviciului pe toate specialitățile, atât în Sectorul COVID-19, cât și în celelalte sectoare de activitate.

„Întregul personal medical precum și din serviciile administrative care asigură continuitatea activității la Spitalul Județean Suceava, face toate eforturile pentru a oferi o asistență medicală de calitate pacienților noștri", au mai transmis reprezentanții spitalului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Covid-19 coronavirus suceava