x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Proteste în Capitală față de restricțiile impuse de autorități

Proteste în Capitală față de restricțiile impuse de autorități

10 Apr 2021   •   16:15
Proteste în Capitală față de restricțiile impuse de autorități
Sursa foto: Captura Antena 3

UPDATE:

Grupurile de protestatari care au pornit din mai multe puncte ale capitalei s-au unit la Piața Victoriei, în fața Guvernului.

Iniațial, câteva sute de persoane s-au adunat sâmbătă după-amiază în mai multe puncte ale Capitalei - în Piața Universității, Piața Victoriei și la Obor, pentru a protesta față de retricțiile impuse de autorități pentru a limita răspândirea COVID-19.

Co-preşedintele AUR George Simion a fost prezent în Piața Universității, dar nu a dat declaraţii.

Efective de jandarmi sunt prezente în Piața Victoriei și au fost în cele trei puncte în care protestatarii s-au adunat.

ȘTIRE INIȚIALĂ: 

Câteva sute de persoane s-au adunat sâmbătă după-amiază în mai multe puncte ale Capitalei - în Piața Universității, Piața Victoriei și la Obor, pentru a protesta față de retricțiile impuse de autorități pentru a limita răspândirea COVID-19.

Co-preşedintele AUR George Simion a fost prezent în Piața Universității, dar nu a dat declaraţii. Oamenii strigă „Libertate!” şi „Jos Guvernul!”.

Efective de jandarmi sunt prezente în cele trei puncte în care protestatarii s-au adunat, a declarat la Digi24 Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei București.

Enache a adăugat că mai este aprobat un al patrulea punct pentru manifestații, în zona Palatului Cotroceni, la statuia Leul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: proteste