x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Răsturnare de situație la Primăria Cernavodă: Diferență de 4-6 voturi între candidatul PSD și cel al PNL

Răsturnare de situație la Primăria Cernavodă: Diferență de 4-6 voturi între candidatul PSD și cel al PNL

06 Iun 2016   •   10:20
Răsturnare de situație la Primăria Cernavodă: Diferență de 4-6 voturi între candidatul PSD și cel al PNL
Sursa foto: Victor Stroe

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 Cernavodă. Aseară, candidatul PSD la Primăria Cernavodă, Ştefan Pleşa, anunța că a câştigat primăria. Numai că, numărătoare a fost reluată, din pricina unor nereguli depistate, între candidatul PSD și cel al PNL fiind o diferență de 4-6 voturi, iar acum nu se știe sigur dacă reprezentantul PSD va câștigat, potrivit replicaonline.ro.

„Am fost sesizați că la secția 284 nu le ies socotelile celor din secția de votare. Am venit să constatăm care sunt neregulile. Am constatat că cei din secția de votare aveau un alt număr de participanți la vot, cei care semnase pe listele electorale permanentă mai mic față numărul de buletine pentru primar. S-a dovedit a fi o eroare de calcul și o numărătoare greșită, din cauza oboselii, în schimb am făcut sesizare către BEJ și, în continaure, se reia numărătoare pentru consiliu local , unde s-au găsit alte nereguli, sperăm să află care sunt acestea, dar și pentru consiliul județean să se reia numărătoarea și sperăm că pentru primar se va proceda la fel“, a spus Robert Nicolau, candidat PSD la CL.

×