x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Remus Pricopie: Dosarul lui Florian Coldea a fost unul foarte bun; are o experiență didactică

Remus Pricopie: Dosarul lui Florian Coldea a fost unul foarte bun; are o experiență didactică

16 Aug 2017   •   22:38
Remus Pricopie: Dosarul lui Florian Coldea a fost unul foarte bun; are o experiență didactică

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că dosarul cu care fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea a participat la concursul pentru postul de conferențiar la Academia Națională de Informații a fost unul "foarte bun", acesta având și o experiență didactică de mai mulți ani.

"Dosarul a fost foarte bun, iar Florian Coldea are o experiență didactică de ani buni. A predat mulți ani la Academia Națională de Informații având calitatea de lector și cadru didactic asociat. Nu văd care este subiectul excepțional în discuție pentru că domnia sa a participat la un concurs conform metodologiei afișate de universitate, dosarul este foarte bun. Mai mult, dincolo de evaluatori, în cadrul dosarului domnia sa a prezentat o serie de recomandări inclusiv de la profesori străini", a spus Pricopie, care a fost membru al comisiei de concurs.

El a adăugat că, din punctul său de vedere, concursul s-a desfășurat conform legii și procedurilor.

"Din punctul meu de vedere, totul s-a desfășurat conform legii și procedurilor. Nu văd nimic excepțional în faptul că o persoană care are experiență de peste 20 de ani în domeniu și activitate didactică a participat la un concurs de conferențiar în universitatea în care preda deja de ani buni", a explicat rectorul SNSPA.

AGERPRES/

×
Subiecte în articol: remus pricopie florian coldea