x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator România prelungeşte suspendarea zborurilor spre şi dinspre Italia şi Spania

România prelungeşte suspendarea zborurilor spre şi dinspre Italia şi Spania

30 Mar 2020   •   23:29
România prelungeşte suspendarea zborurilor spre şi dinspre Italia şi Spania
Sursa foto: flickr.com

Secretarul de stat Bogdan Despescu a declarat, luni seara, că prin Ordonanța Militară nr. 5, se prelungește măsura suspendării zborurilor spre și dinspre Spania și Italia pentru încă 14 zile.

Potrivit Ordonanței Militare nr. 5, se prelungește măsura suspendării zborurilor efectuate de operatori economici aerieni spre Spania și din Spania către România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 31 martie 2020, ora 18.00.

Același lucru se întâmplă și cu zborurile efectuate de operatori economici aerieni spre Italia și din Italia către România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 6 aprilie 2020.

Sunt exceptate zborurile efectuate cu aeronave de stat, zborurilor de transport marfă și corespondență, umanitare sau care asigură servicii medicale de urgență, precum și aterizărilor tehnice necomerciale.

Tot în Ordonanța Militară nr. 5, se prevede faptul că persoanele care părăsesc carantina vor fi obligate să reia carantina, să plătească toate costurile și vor răspunde penal pentru fapta lor.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: suspendare zboruri