x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ursula von der Leyen: Este posibil ca persoanele în vârstă să fie izolate până la sfârşitul anului

Ursula von der Leyen: Este posibil ca persoanele în vârstă să fie izolate până la sfârşitul anului

12 Apr 2020   •   08:53
Ursula von der Leyen: Este posibil ca persoanele în vârstă să fie izolate până la sfârşitul anului
Sursa foto: Mario Salerno

Este posibil ca persoanele în vârstă să fie izolate până la sfârşitul anului pentru a le proteja de coronavirus, a declarat sămbătă şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, potrivit cotidianului The Guardian.

„Fără un vaccin, trebuie să limităm cât mai mult contactul cu persoanele în vârstă”, a declarat șefa CE pentru cotidianul german Bild.

„Ştiu că este dificil şi că izolarea este o povară, dar este o problemă de viaţă şi de moarte, trebuie să rămânem disciplinaţi şi să avem răbdare”, a adăugat aceasta.

„Copiii şi tinerii se vor bucura de mai multă libertate de mişcare mai devreme decât persoanele în vârstă şi cei cu condiţii medicale preexistente”, a spus şefa CE.

Ea a mai spus că speră că un laborator european va dezvolta un vaccin până la sfârşitul anului.

Pentru a se asigura că oamenii pot fi vaccinaţi rapid, autorităţile sunt deja în discuţii cu producătorii de vaccinuri pentru a se pregăti pentru o producţie la scară mondială, a adăugat von der Leyen.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Ursula von der Leyen