x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Wizz Air va zbura din București și Cluj-Napoca în Atena

Wizz Air va zbura din București și Cluj-Napoca în Atena

16 Oct 2017   •   16:13
Wizz Air va zbura din București și Cluj-Napoca în Atena

Compania aeriană Wizz Air va oferi, începând cu 25 martie 2018, zboruri spre capitala elenă din Bucureşti şi Cluj-Napoca, se arată într-un comunicat remis luni AGERPRES. 

Odată cu lansarea noilor zboruri, Wizz Air ajunge la operaţiuni care însumează în România 143 de rute de la 10 aeroporturi, către 21 ţări. 

'Ne bucurăm să adăugăm reţelei noastre de destinaţii Atena, un oraş atât de iubit în România. Acum pasagerii din Bucureşti şi Cluj-Napoca precum şi cei din zonele limitrofe acestor oraşe pot ajunge în mai puţin de două ore să se bucure de plaje, de muzee sau mâncăruri atât de populare. În plus, cei care aleg să călătorească în interes de afaceri spre Atena vor găsi conexiunile oferite de Wizz pentru această destinaţie extrem de convenabile', a declarat Sorina Ratz, Wizz Air Communications manager. 

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 86 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 550 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 144 de destinaţii din 43 de ţări. 

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ şi este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 şi FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transporturilor Aeriene (IATA) şi a Operational Safety Audit (IOSA).

AGERPRES

×
Subiecte în articol: wizz air bucuresti cluj-napoca atena zboruri