x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Braşov: Marius Dunca, susţinut de organizaţia judeţeană pentru funcţia de secretar general al PSD

Braşov: Marius Dunca, susţinut de organizaţia judeţeană pentru funcţia de secretar general al PSD

25 Iun 2019   •   21:45
Braşov: Marius Dunca, susţinut de organizaţia judeţeană pentru funcţia de secretar general al PSD

Social-democraţii braşoveni îl susţin pe liderul organizaţiei judeţene, senatorul Marius Dunca, pentru funcţia de secretar general al PSD, o decizie în acest sens fiind luată joi de Conferinţa Extraordinară a Organizaţiei Judeţene PSD Braşov.

"Congresul din 29 iunie trebuie să reprezinte o schimbare de paradigmă pentru Partidul Social Democrat, pentru că acesta trebuie să fie momentul în care PSD trebuie să se deschidă din nou către societate, către toate categoriile sociale. Îmi doresc ca, împreună cu echipa de conducere ce va fi validată de Congres, să reclădim relaţia dintre partid şi societate, pe piloni de încredere şi asumare", a declarat preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca, conform unui comunicat de presă.

Totodată, secretarul de stat Lucian Pătraşcu a fost votat preşedinte executiv al organizaţiei judeţene PSD Braşov. Fostul preşedinte al TSD Braşov, Horia Stancu, a preluat funcţia de vicepreşedinte, în timp ce conducerea tineretului social-democrat braşovean va fi preluată de Alexandru Guzun, a precizat sursa citată.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: brasov psd secretar general marius dunca