x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dăncilă: Moțiunea de cenzură a fost primul pas dintr-un plan meschin de a elimina PSD

Dăncilă: Moțiunea de cenzură a fost primul pas dintr-un plan meschin de a elimina PSD

12 Oct 2019   •   13:25
Dăncilă: Moțiunea de cenzură a fost primul pas dintr-un plan meschin de a elimina PSD
Sursa foto: Lucian Alecu

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, în cadrul evenimentului de lansare a candidaturii pentru prezidenţiale, că moţiunea de cenzură a fost primul pas dintr-un plan elaborat şi meschin de a elimina PSD din competiţie și le-a solicitat social-democraţilor să fie uniţi pentru a câştiga alegerile prezidenţiale, parlamentare şi locale.

"Cei care ne-au vrut doborâţi vor fi taxaţi la vot de români, îşi vor devoala impostura şi vor arăta cum sunt: o gaşcă de amatori, avidă de putere, cu care nu ştiu ce să facă, cum să o pună în slujba ţării", a spus premierul.

Ea le-a atras atenția social-democraţilor că nu va fi doar o cursă electorală. "Nu vor fi simple bătălii de campanie, va fi un adevărat război, în care va fi nevoie să ne punem solidaritatea şi munca, dar şi inimile şi curajul de care putem da dovadă. Nu fugim, noi nu abandonăm, forţa noastră nu e trecătoare. Aceste forţe cu care noi luptăm, vor distrugerea PSD, dispariţia ca partid, au spus-o în discursul public, este singurul lor obiectiv".

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Viorica Dăncilă