x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dăncilă: Voi lupta pentru a scăpa România de cel mai toxic președinte pe care l-a avut

Dăncilă: Voi lupta pentru a scăpa România de cel mai toxic președinte pe care l-a avut

12 Oct 2019   •   15:25
Dăncilă: Voi lupta pentru a scăpa România de cel mai toxic președinte pe care l-a avut
Sursa foto: Lucian Alecu

Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a declarat că va lupta pentru a scăpa România de cel mai toxic preşedinte pe care l-a avut. "Voi lupta în această campanie pentru a scăpa România de cel mai toxic preşedinte pe care l-a avut vreodată. Un preşedinte care s-a întors împotriva românilor, care a blocat Guvernul şi a refuzat drepturile oamenilor, care şi-a bătut joc de Constituţie şi de deciziile CCR. Un preşedinte care a aruncat România în haos, doar pentru a-şi impune Guvernul său. Un preşedinte care nu a făcut nimic bun timp de cinci ani, cu aroganţă, cu autosuficienţă şi cu dispreţ pentru români. Avem un preşedinte în funcţie care a sacrificat românii din ambiţia unui nou mandat. Avem datoria pentru oameni şi pentru ţară să înlăturăm acest personaj, dispus să facă rău propriului popor, pentru interesul lui, pentru a mai confisca încă cinci ani din viitorul României", a spus ea în cadrul evenimentului desfăşurat la Romexpo.

Dăncilă a apreciat că Preşedinţia României a fost prea mult timp un turn de fildeş în care aleşii s-au ascuns de popor, un buncăr al intereselor obscure şi al jocurilor de culise. Ea a adăugat că îşi doreşte să transforme această instituţie într-un simbol al transparenţei şi al bunei credinţe. "Eu nu renunţ, eu nu dau înapoi, eu nu mă dau bătută în faţa celor care vor să ne doboare. O să lupt cu toate forţele împotriva lor, aceşti bărbaţi ascunşi în Palatul Cotroceni sau Casa Poporului, în spatele unor parlamentari lipsiţi de conştiinţă. Ei sunt tari doar la votul dat de trădătorii vechi şi noi. Dar noi vom fi tari la votul adevărat, la votul dat de români. Acolo ne luptăm noi, pentru fiecare român. Îi aştept între oameni şi vom vedea mult mai clar cine merită să guverneze şi cine trebuie să plece acasă. Candidatura mea este acum despre aşteptările şi speranţele fiecărui român, despre bunăstare pentru toţi şi creştere pentru România. Este despre a face din Administraţia Prezidenţială casa tuturor românilor, este despre modul în care cred oamenii că ar trebui să fie aleşii noştri, în frunte cu preşedintele ţării".

Totodată, a vorbit despre o Românie cu sisteme de educaţie şi servici medicale de top, cu profesori şi personal medical bine pregătit şi bine plătit.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Viorica Dăncilă