x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Federovici (PSD): Prin anticipate, PNL pregătește cea mai mare înșelătorie din ultimii 30 de ani

Federovici (PSD): Prin anticipate, PNL pregătește cea mai mare înșelătorie din ultimii 30 de ani

25 Ian 2020   •   16:50
Federovici (PSD): Prin anticipate, PNL pregătește cea mai mare înșelătorie din ultimii 30 de ani
Sursa foto: federovici.ro

Preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Social Democrat (PSD), senatorul Doina Federovici, a declarat că Partidul Naţional Liberal (PNL), prin alegerile anticipate, pune la cale cea mai mare înşelătorie din ultimii 30 de ani.

Federovici a spus, la Conferinţa extraordinară a organizaţiei judeţene PSD pentru desemnarea delegaţilor la congresul partidului, că liberalii "vor să arunce România într-o aventură politică a anticipatelor doar pentru a se menţine la putere".

"PNL a venit la putere pe uşa din dos. Doar cu lozinci. Nu au niciun fel de program, nu au nicio idee. Ce vor? Vor doar să pună mâna pe putere, pe toată puterea din România şi să nu îşi respecte nicio promisiune. PNL pune la cale cea mai mare înşelătorie din ultimii 30 de ani. Vor să arunce România într-o aventură politică a anticipatelor doar pentru a se menţine la putere şi ulterior să aplice programe dure de austeritate, fără să se mai teamă de votul românilor. Ei nu guvernează în interesul cetăţenilor, ci pentru propriul interes electoral şi este evident că, dacă planul PNL reuşeşte, anticipatele sunt egale cu austeritatea. Alegerile parlamentare la termen, adică în noiembrie sau începutul lunii decembrie, ar putea însemna pentru PNL un dezastru comparabil cu cel din 2016. De aceea, PNL speră că la anticipate ar putea obţine un scor mai bun şi de aceea sunt gata pentru acest interes electoral, egoist, să arunce întreaga ţară în criză", a afirmat Federovici.

Liderul social-democrat din Botoşani a mai afirmat, de asemenea, că PNL manipulează alegătorii spunând că românii îşi doresc alegeri anticipate, în condiţiile în care nu există nicio cercetare sociologică privind opţiunile electoratului în acest moment.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: doina federovici psd pnl