x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Felix Rache: Dacă ești fluierat la Iași, pierzi și Moldova și Bucureștiul. Și Milano și Torino

Felix Rache: Dacă ești fluierat la Iași, pierzi și Moldova și Bucureștiul. Și Milano și Torino

27 Ian 2020   •   08:39
Felix Rache: Dacă ești fluierat la Iași, pierzi și Moldova și Bucureștiul. Și Milano și Torino

Liderul Pro România Felix Rache a comentat pe Facebook incidentul de vineri de la Iași când Ludovic Orban și Klaus Iohannis au fost huiduiți. 

„Ludovic Orban și Klaus Iohannis au vorbit la Iași de ce îi interesează: de anticipate, nu de autostradă. Să aibă grijă cu moldovenii, că suntem mulți și la București. dacă ești fluierat la Iași, pierzi și Moldova și Bucureștiul. Și Milano și Torino. Iașiul e al doilea oraș ca număr de moldoveni, după Milano. Istoria ne ține minte pentru faptul că noi am făcut și Mica unire, și mica autostradă, de un metru. Anul trecut, la Iași, Dragnea și Dăncilă au tocmit fanfara să cânte ca să nu se audă fluierăturile. Ca să nu se mai audă când sunt huiduiți, Orban și Iohannis ar fi bine să lase populismele, nu îi întrece nimeni pe pesediști. Altfel, domnul Iohannis o să plece după el și cu muzicanții din Bremen... la Orban e mai ușor – acoperă zgomotul cu mandolina” – Felix Rache, lider Pro România.

×