x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Fifor: Situaţia Rovanei Plumb este speculată politic de cei care au sabotat candidatul ţării lor

Fifor: Situaţia Rovanei Plumb este speculată politic de cei care au sabotat candidatul ţării lor

26 Sep 2019   •   20:21
Fifor: Situaţia Rovanei Plumb este speculată politic de cei care au sabotat candidatul ţării lor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, joi, că situaţia Rovanei Plumb, în contextul audierii în Comisia juridică din Parlamentul European, este „speculată politic” de către toţi aceia care „au sabotat” candidatul ţării lor.

„Situaţia Rovanei Plumb în contextul audierii în Comisia juridică din Parlamentul European este acum speculată politic de către toţi aceia care au sabotat candidatul ţării lor. Este trist să vedem politicienii opoziţiei sfâşiind candidatul propriei ţări, este dăunător modul în care arătăm întregii lumi dezbinare, ură şi distrugere din interior. Atât PNL, cât şi USR s-au opus constant reprezentantului României şi au făcut încă o dată rău imaginii pe care o proiectăm în UE şi în lume, alimentând dublul standard cu privire la ţara noastră. Deşi au susţinut de multe ori candidaţi cu suspiciuni de probleme penale şi situaţii nerezolvate, de această dată au făcut front comun şi au militat constant pentru respingerea reprezentantului României la audieri”, a scris Fifor, pe Facebook.

El a adăugat că dintre cei 10 candidaţi „cu suspiciuni (dintre care unii chiar au fost dovediţi cu probleme)”, doar Rovana Plumb este cea care trebuie „să suporte consecinţele”.

„Opoziţia a reuşit încă o dată să submineze interesele propriei ţări şi să calce în picioare imaginea României în plan extern. Cu oameni politici care nu simt că reprezintă această ţară, vom stagna într-o stare de ură şi dezbinare care ne face rău şi ne ancorează în trecut”, a afirmat secretarul general al PSD.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Mihai Fifor Rovana Plumb