x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis, despre EURO 2020: Se pare că vom fi cât de cât pregătiţi, dar departe de ce s-a promis

Iohannis, despre EURO 2020: Se pare că vom fi cât de cât pregătiţi, dar departe de ce s-a promis

05 Dec 2019   •   19:43
Iohannis, despre EURO 2020: Se pare că vom fi cât de cât pregătiţi, dar departe de ce s-a promis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că România va fi „cât de cât” pregătită în privinţa angajamentelor asumate privind Campionatul european de fotbal EURO 2020, punctând faptul că se poate constata cum „PSD şi-a bătut joc de ceva important pentru România”.

„Cred că aici putem să constatăm, din nou, cum PSD şi-a bătut joc de ceva important pentru România. Aceste chestiuni au fost promise, asumate, vorbesc de pregătirile pentru EURO 2020, dar s-au realizat doar în parte. Da, am discutat şi astăzi, pentru că am avut o discuţie şi cu ministrul Tineretului şi Sportului şi ne-a informat despre stadiul lucrurilor care sunt în răspunderea ministerului, ştiu că premierul a fost şi pe şantiere, le-a vizitat şi a făcut la vremea respectivă şi nişte declaraţii. Până la urmă, se pare că vom fi cât de cât pregătiţi, dar, sigur, departe de ceea ce s-a promis la momentul la care s-au făcut negocierile pentru organizarea acestor evenimente. Este păcat, ar fi fost un bun obiectiv naţional în acest domeniu şi sper ca în perioada scurtă rămasă să se mai poată remedia suficient de mult ca să ne prezentăm rezonabil”, a afirmat Klaus Iohannis, joi, la Palatul Cotroceni.

Preşedintele a fost întrebat dacă, în opinia sa, România este pregătită pentru Campionatul european de fotbal, EURO 2020, în privinţa stadioanelor şi a infrastructurii de transport.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis EURO 2020