x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis - Orban, întâlnire de urgență

Iohannis - Orban, întâlnire de urgență

15 Apr 2020   •   09:23
Iohannis - Orban, întâlnire de urgență
Sursa foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis, va avea miercuri, de la 12:30, o ședință privind măsurile care se impun în contextul prelungirii stării de urgență cu premierul și miniștrii Marcel Vela, Vasile Cîțu, Nicolae Ciucă, Virgil Popescu, Nelu Tătaru, Violeta Alexandru și secretarul de stat Raed Arafat.

Președintele Klaus Iohannis va avea o discuție cu premierul Ludovic Orban și cu o parte a membrilor Cabinetului, în cursul acestei zile.

Potrivit unui anunț al Administrației Prezidențiale, Iohannis va avea o ședință privind măsurile care se impun în contextul prelungirii stării de urgență.

La ședință vor lua parte prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Finanțelor Publice, Vasile Cîțu, Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis