x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică UPDATE. Klaus Iohannis: Legea se aplică, nu se discută; cine nu se conformează va fi amendat

UPDATE. Klaus Iohannis: Legea se aplică, nu se discută; cine nu se conformează va fi amendat

01 Apr 2020   •   14:06
UPDATE. Klaus Iohannis: Legea se aplică, nu se discută; cine nu se conformează va fi amendat
Sursa foto: presidency.ro

UPDATE. Principalele declarații: „Toate măsurile au fost luate pentru a vă proteja. Majoritate românilor au înțeles că legile se respectă și această situație de stare de urgență e serioasă și trebuie cu toții să respectăm legislația, ordonanțele, legile.”. a spus președintele Iohannis.

„Un aspect foarte special îl reprezintă siguranța și ordinea publică. A fost tema discuției pe care tocmai am încheiat-o. Am discutat ce s-a făcut bun, cum s-a făcut și am pus un accent clar și ferm pe impunerea legii. E necesar ca toată lumea să respecte legislația, spre protecția voastră și a înlesni munca medicilor. Cei care nu au înțeles și nu înțeleg, vor fi amendați. Legea se aplică, nu se discută. Cine nu se conformează va fi amendat. S-au făcut de la începutul acestei situații zeci de mii de controale, s-a controlat felul în care oamenii respectă izolarea, carantina.”

„Legea este clară, este pentru protecția oamenilor, a medicilor. Cine nu o respectă va fi amendat. Repet: respectați normele de conduită, respectați distanța, nu vă îmbrățișați.”, a mai adăugat șeful statului.

 

Declarație de presă susținută de Președintele României, domnul Klaus Iohannis, la finalul ședinței de evaluare și...

Publicată de Guvernul României pe Miercuri, 1 aprilie 2020

----------------

Știre inițială. Președintele Klaus Iohannis va avea miercuri, de la ora 12:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor de siguranță și ordine publică în contextul epidemiei de COVID-19.

La ședință va participa premierul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă și secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, chestor șef de poliție Bogdan Despescu.

La finalul ședinței, Klaus Iohannis va susține o declarație de presă.

×
Subiecte în articol: klaus iohannis Covid-19 coronavirus