x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ludovic Orban face apel la managerii de spitale să solicite urne mobile pentru pacienți

Ludovic Orban face apel la managerii de spitale să solicite urne mobile pentru pacienți

09 Noi 2019   •   17:33
Ludovic Orban face apel la managerii de spitale să solicite urne mobile pentru pacienți

Premierul Ludovic Orban a lansat o solicitare către managerii de spitale să transmită cereri de urnă mobilă pentru ca tuturor cetăţenilor spitalizaţi să li se permită dreptul de vot.
"Atrag atenţia tuturor managerilor de spitale să aibă grijă ca tuturor cetăţenilor români care sunt spitalizaţi să li se permită dreptul de vot şi să se transmită cererile de urnă mobilă la fiecare secţie de votare care cuprinde spitale pe raza secţiei de votare", a declarat Orban, după întâlnirea cu ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, de la sediul MAI.

El a amintit că sunt peste 37.000 de angajaţi ai MAI mobilizaţi pentru a asigura buna desfăşurare a alegerilor prezidenţiale.

"Peste 18.000 de secţii de votare şi aproape 15.000 de centre de locaţii unde se votează, sunt mobilizate efective de peste 37.000 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne din toate armele - Poliţie, Jandarmerie, Poliţie de Frontieră şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Este asigurată paza la toate secţiile de votare. De asemenea, este asigurată paza pentru toate transporturile privitoare la materiale electorale care au fost distribuite. Sigur, la momentul şedinţei, încă nu erau finalizate procedurile de transmitere a tuturor materialelor electorale către toate secţiile de votare, dar procesul era în curs, erau doar opt judeţe şi municipiul Bucureşti în care nu fusese finalizată, dar, după cum merg lucrurile, nu avem nicio îndoială că în termen vor fi distribuite toate materialele electorale către secţiile de votate", a spus prim-ministrul.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban alegeri