x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Maria Grapini îi cere răspunsuri concrete lui Orban cu privire la finanțarea economiei

Maria Grapini îi cere răspunsuri concrete lui Orban cu privire la finanțarea economiei

de Ion Alexandru    |    15 Apr 2020   •   10:02
Maria Grapini îi cere răspunsuri concrete lui Orban cu privire la finanțarea economiei
Sursa foto: Dan Marinescu

În calitate de cetățean și europarlamentar român, Maria Grapini îi transmite lui Ludovic Orban o nouă scrisoare, în opt puncte, solicitând detalii despre programele de finanțare accesate de Guvern. Eurodeputata atrage atenția că, în acest moment, România are posibilitatea de a atrage sume uriașe în economie, bani europeni puși la dispoziția statelor membre prin diverse programe și inițiative.

Maria Grapini susține, în documentul citat, că economia românească are nevoie urgentă de infuzii de capital și investiții și îi cere public premierului Orban să spună care sunt măsurile concrete luate de Executiv pentru atragerea fondurilor disponibile pentru România. Europarlamentara reiterează faptul că România are posibilitatea de a atrage rapid în economia națională peste 50 de miliarde de euro.

„În calitate de cetățean și europarlamentar român, preocupat real de destinul țării mele, vă solicit să aveți disponibilitatea de a comunica public națiunii române ce proiecte și demersuri realizează punctual guvernul pe care îl conduceți pentru a atrage în economia națională finanțări? Economia românească, IMM-urile au nevoie urgentă de ajutor financiar și de modul în care acționați pentru utilizarea bugetelor europene va depinde amplitudinea crizei economice”, se mai arată în scrisoarea deschisă adresată premierului Orban.

 

 

×
Subiecte în articol: maria grapini