x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mircea Badea: "Foarte tare. Eu n-am mai auzit să se întâmple așa ceva. Șeful Comisiei are puțină treabă. Rămâneți lângă aparat"

Mircea Badea: "Foarte tare. Eu n-am mai auzit să se întâmple așa ceva. Șeful Comisiei are puțină treabă. Rămâneți lângă aparat"

14 Mar 2018   •   07:41
Mircea Badea: "Foarte tare. Eu n-am mai auzit să se întâmple așa ceva. Șeful Comisiei are puțină treabă. Rămâneți lângă aparat"

Mircea Badea a comentat, în cadrul emisiunii "În gura presei", declarația făcută de Florian Coldea după audierile de astăzi de la Comisia de Control.

 

"A fost domnul general SRI, Florian Coldea, la Comisia de Control din Parlamentul României și a avut o declarație. După a zis că nu face chiar conferință de presă că urmează și partea a doua, dându-ne nouă speranțe, cetățenilor obișnuiți și protejați", a spus Badea.

"Domnul General Coldea a fost audiat vreo opt ore și jumătate. Am înțeles că au fost și momente comice, că a plecat Manda din Comisie că trebuia să fie în altă parte. Au luat ăia pauză, a stat Coldea într-un birou pe acolo. Foarte tare. Eu n-am mai auzit să se întâmple așa ceva. Șeful Comisiei are puțină treabă. Rămâneți lângă aparat. Pe sistemul.. vă sun eu, rămâneți lângă aparat. Fabulos. Și domnul Coldea a zis în declarația de presă nimic. Era de așteptat. Nu a vorbit despre nimic concret, doar a spus lozinci. Nu e domne statul paralel, e statul vertical", a continuat Mircea Badea.

Antena 3

×