x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Norica Nicolai riscă excluderea din PNL

Norica Nicolai riscă excluderea din PNL

03 Iul 2014   •   15:01
Norica Nicolai riscă excluderea din PNL
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Europarlamentarul liberal Norica Nicolai se va afilia săptămâna viitoare grupului europarlamentar ALDE. Norica Nicolai a precizat că-și asumă riscul de a fi exclusă din PNL. Tot în grupul ALDE este și europarlamentarul independent Mircea Diaconu, fost membru PNL.

"Eu nu am spus că voi demisiona din PNL, dar am spus că voi merge în ALDE. Îmi asum riscul unei eventuale excluderi din partid", a declarat Norica Nicolai la România TV.

Europarlamentarul a precizat că afilierea sa efectivă la grupul ALDE va fi făcută în cursul săptămânii viitoare.

"Sigur, este o decizie personală, dar şi afilierea PNL la Partidul Popular European a fost o decizie personală", a mai spus Norica Nicolai.

Europarlamentarul liberal a afirmat sâmbătă, în cadrul Congresului PNL, că afilierea unui partid la o familie europeană este nu numai o chestiune de doctrină, dar şi de onoare.

"O opţiune politică de afiliere a unui partid rămâne nu numai o opţiune de doctrină, ci şi de onoare. Când alături de o familie, care te-a susţinut pe tine şi pe cei 7 milioane de români, care au fost acuzaţi de lovitură de stat, când o familie te susţine ca partid şi ca ţară nu ai voie să-i spui la televizor că divorţezi, pentru că, din păcate, aici şi nu numai aici politica pe televizor pare că a distrus legătura dintre partide şi cetăţean", a mai spus Norica Nicolai.

×