x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Premierul Orban anunță o nouă ședință de guvern pe 30 decembrie

Premierul Orban anunță o nouă ședință de guvern pe 30 decembrie

27 Dec 2019   •   20:57
Premierul Orban anunță o nouă ședință de guvern pe 30 decembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri seara, la începutul şedinţei de guvern, că în data de luni, 30 decembrie, va avea loc o nouă şedinţă a Guvernului, el solicitând miniştrilor ca până atunci să fie pregătite toate hotărârile de organizare şi funcţionare ale ministerelor pentru a putea fi adoptate.

"O să şi lămuresc pentru că m-au întrebat din mass-media de ce mai facem şedinţă pe 30 (decembrie n.red.). Vă spun de acum: pe 30 toate hotărârile de organizare şi funcţionare ale ministerelor vreau să aibă toate avizele şi să le adoptăm. Repet, toate hotărârile de guvern de organizare şi funcţionare, acesta e principalul obiectiv al şedinţei din data de 30 pentru că trebuie să intrăm în anul nou cu noile organigrame ale ministerelor în funcţie de viziunea voastră ca şi miniştri şi în funcţie, evident, de elementele care există în ordonanţa de urgenţă de organizare şi funcţionare a Guvernului", a afirmat premierul Ludovic Orban.

Totodată, el a subliniat că organizarea şedinţei de vineri seara i se pare ''normală'' chiar dacă Guvernul a decis ca în această zi bugetarii să aibă o zi în plus de vacanţă. Premierul a adăugat că, din punctul său de vedere, miniştrii şi funcţionarii nu ar trebui să aibă zile libere.

"Mie mi se pare o zi normală şi o oră normală. Acum chiar dacă am dat liber pe data de 27 (decembrie n.red.) şi pe data de 3 (ianuarie n.red.), nu ne priveşte pe noi lucrul acesta pentru că, din punctul meu de vedere, miniştrii şi cei care servesc interesul public nu ar trebui să aibă zile libere", a mai afirmat şeful Guvernului.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: guvernul orban