x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Primarul din Dumbrăveni a fost fotografiat când dădea bani unui membru al secției de votare

Primarul din Dumbrăveni a fost fotografiat când dădea bani unui membru al secției de votare

10 Noi 2019   •   15:33
Primarul din Dumbrăveni a fost fotografiat când dădea bani unui membru al secției de votare
Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Poliţiştii constănţeni verifică informaţiile potrivit cărora primarul comunei Dumbrăveni, din judeţul Constanţa, a fost fotografiat în timp ce dădea bani unui membru al secţiei de votare din satul Furnica, în timpul procesului electoral, informează Inspectoratul Poliţiei Judeţene (IPJ) Constanţa.
"Referitor la imaginile apărute în spaţiul public cu privire la un eveniment, produs într-o secţie de votare din localitatea Furnica, vă comunicăm faptul că IPJ s-a autosesizat şi efectuăm verificări cu privire la situaţia de fapt".

În speţă este vorba despre primarul comunei Dumbrăveni, Stelian Clinciu, care apare într-o fotografie publicată de un site local, oferind bani preşedintei secţiei de votare din satul Furnica. Conform unor surse, primarul ar fi recunoscut că a înmânat banii preşedintei Secţiei de votare nr. 440, pentru ca membrii secţiei să îşi cumpere mâncare.

Referitor la acest caz, preşedintele Biroului Electoral Judeţean (BEJ), judecătoarea Denis Gabriela Ghervase, a declarat, la sediu, că nu a fost înregistrată nicio sesizare pe această speţă, dar că banii pentru hrană sunt alocaţi prin legea de organizare a alegerilor, în cuantum de câte 10 lei pe zi, pentru fiecare membru al secţiei de votare.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: alegeri