x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Viorica Dăncilă a demisionat. Marcel Ciolacu, desemnat președinte interimar al PSD

Viorica Dăncilă a demisionat. Marcel Ciolacu, desemnat președinte interimar al PSD

26 Noi 2019   •   23:54
Viorica Dăncilă a demisionat. Marcel Ciolacu, desemnat președinte interimar al PSD
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Viorica Dăncilă a demisionat, marți seară, de la conducerea PSD. Decizia vine după un adevărat tsunami de demisii. Mihai Fifor, Lia Olguța Vasilescu, Paul Stănescu și Carmen Dan sunt  printre cei care au renunțat la funcții, pe parcursul CEx-ului care s-a întins pe parcursul a șapte ore.

Conducerea interimară a partidului a fost preluată de Marcel Ciolacu, iar Paul Stănescu este noul secretar general al PSD.

Viorica Dăncilă a demisionat, după ce, mai multe zile, Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, i-a cerut să se retragă în urma rezultatului dezastruos de la alegerile prezidențiale. Ea a primit în schimb şefia Organizaţiei de Femei a PSD şi rămâne, astfel, în structura de conducere a partidului.

„După un CEx destul de îndelungat, în care fiecare coleg și-a spus opinia vizavi de alegerile prezidențiale, dar și despre perioada următoare, am înțeles opinia colegilor mei, că se dorește o resetare a partidului. Nu e un moment de slăbiciune, ci un moment de demnitate. Consider că trebuie să-mi dau demisia din PSD. Consider că am făcut tot ce mi-a stat în putință, dar acum, în urma discuțiilor, am înțeles că se dorește o resetare a partidului”, a spus Dăncilă, după CEx.

Antena3

×
Subiecte în articol: Viorica Dăncilă