x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ţuţuianu despre posibila înlocuire a sa, din Senat: Mi-am şi făcut bagajul

Ţuţuianu despre posibila înlocuire a sa, din Senat: Mi-am şi făcut bagajul

16 Noi 2018   •   13:52
Ţuţuianu despre posibila înlocuire a sa, din Senat: Mi-am şi făcut bagajul

Senatorul Adrian Ţuţuianu, recent exclus din PSD, a declarat vineri că se aşteaptă să fie înlocuit din funcţia de vicepreşedinte al Senatului, adăugând că deja "şi-a făcut şi bagajul" şi aşteaptă să vadă cui îi va repartiza liderul PSD, Liviu Dragnea, acest post.

"Evident, mi-am şi făcut bagajul. Aştept acum la marea împărţeală a domnului Dragnea, să vedem cui îi va fi repartizat postul de vicepreşedinte al Senatului. Deocamdată, în ultima săptămână, am primit interdicţia de a mai conduce lucrările de plen, era rândul meu să conduc în absenţa preşedintelui Tăriceanu", a afirmat Ţuţuianu, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, este de acord cu înlocuirea sa, Adrian Ţuţuianu a spus că nu a discutat cu acesta, însă a subliniat bunele relaţii pe care le are cu şeful Camerei superioare a Parlamentului.

"Nu am discutat cu domnul Tăriceanu despre situaţia mea, pentru că dânsul are o altă problemă, care, cred, eu că e mai importantă. O să discut după ce lucrurile se limpezesc. Am avut şi cred că am şi astăzi o relaţie foarte bună cu domnia sa, bazată pe respect reciproc, pe încredere, mi-a delegat de foarte multe ori conducerea Senatului, nu doar a şedinţelor, ci şi conducerea Senatului în perioadele când a fost absent din ţară. Asta înseamnă că a avut încredere că ştiu ce am de făcut acolo", a susţinut Ţuţuianu. AGERPRES

×
Subiecte în articol: adrian tutuianu