x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Viorica Dăncilă a eliberat din funcție mai mulți secretari de stat

Viorica Dăncilă a eliberat din funcție mai mulți secretari de stat

13 Sep 2019   •   11:41
Viorica Dăncilă a eliberat din funcție mai mulți secretari de stat

Premierul Viorica Dăncilă a eliberat din funcţie mai mulţi secretari de stat, printre  care şi pe secretarul general adjunct al Guvernului, Ioana-Andreea Lambru. La Ministerul Afacerilor Externe, Maria Magdalena Grigore nu mai este secretar de stat, la Ministerul Cercetării și Inovării a fost demis Silviu-Dănuți Măcuță, iar la Ministerul Fondurilor Europene a fost revocat Cezar Caleap. 

Ca urmare a demisiei, au fost eliberați din funcție Eleodor-Mihai Mandreş - secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice, Ionel Muscalu - secretar de stat la Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale şi Octavian Stana - secretar de stat la Ministerului Mediului. Tot la cerere a fost revocată şi Ioana-Andreea Lambru - secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat.

Președintele Autorității Naționale pentru Persoanele cu Dizabilități, cu rand de secretar de stat, Adrian Vlad Chiotean a fost demis la cerere, iar Petre Ionel a fost revocat din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Viorica Dăncilă secretari de stat