x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Viorica Dăncilă susţine că va lua voturi de la alte partide şi chiar de la PNL

Viorica Dăncilă susţine că va lua voturi de la alte partide şi chiar de la PNL

17 Noi 2019   •   16:27
Viorica Dăncilă susţine că va lua voturi de la alte partide şi chiar de la PNL
Sursa foto: Lucian Alecu

Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, susţine că va prelua din programul contracandidaţilor săi care nu au intrat în turul doi al alegerilor prezidenţiale şi speră că va primi voturi şi de la „cei care au votat PNL în primul tur”.

Viorica Dăncilă a declarat la Buzău că va ţine cont „de obiectivele tuturor partidelor politice”.

„Mi-am manifestat respectul pentru toţi contracandidaţii. O să preiau din programul contracandidaţilor mei, chiar dacă nu au intrat în turul doi. Preşedintele României trebuie să ţină cont de obiectivele fiecărei formaţiuni politice, trebuie să fie preşedintele tuturor românilor”, a afirmat candidatul PSD.

Dăncilă a mai declarat că „nu trebuie să uităm că Partidul Naţional Liberal este partid naţional, nu partid extremist liberal”.

„Cei care au văzut discursul candidatului Iohannis nu se regăsesc în el, pentru că astăzi spune că trebuie să dispară PSD-ul, mâine va spune că trebuie să dispară USR-ul, în altă zi va trebui să dispară UDMR-ul sau Pro România. Această atitudine din partea unui preşedinte nu este o atitudine proeuropeană, nu este o atitudine care se reflectă într-un fel postura de preşedinte”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Aceasta a făcut un apel la cei care au votat PNL în primul tur să-şi schimbe opţiunea.

„Chiar şi celor care au votat PNL aş vrea să le spun că eu cred că nu se regăsesc în discursul preşedintelui Iohannis, al candidatului Iohannis, un discurs extremist, să nu uităm că PNL este partid naţional, nu partid extremist liberal şi cred că mulţi dintre cei care l-au votat pe Klaus Iohannis în primul tur nu se vor mai regăsi acum printre votanţii acestuia. Pentru că vor face diferenţa dintre discursul pe care trebuie să-l aibă un preşedinte, un preşedinte care-şi reprezintă cu adevărat cetăţenii şi un preşedinte care vrea să împartă România în două, un preşedinte care vrea cetăţeni de rangul unu şi cetăţeni de rangul doi”, a precizat candidatul PSD.

Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a efectuat duminică o vizită electorală în judeţul Buzău, a mers la Primăria municipiului Buzău, în Piaţa Centrală a oraşului, la nou înfiinţata Bancă de gene în domeniul agricol, în parcul Crâng şi la inaugurarea unei săli de sport în localitatea Limpeziş.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Viorica Dăncilă