x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Fundația Dan Voiculescu sare în ajutorul medicilor și asistentelor din prima linie în lupta noul coronavirus

Fundația Dan Voiculescu sare în ajutorul medicilor și asistentelor din prima linie în lupta noul coronavirus

01 Apr 2020   •   17:08
Fundația Dan Voiculescu sare în ajutorul medicilor și asistentelor din prima linie în lupta noul coronavirus

În aceste momente în care sistemul național de sănătate se confruntă cu o provocare epidemiologică fără precedent, orice ajutor este binevenit, mai ales dacă acesta se duce direct către medicii și asistentele din prima linie, în lupta cu noul coronoavirus.

Un astfel de ajutor a venit din partea Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, care a decis să contribuie la achiziționarea unei unități modulare exterioare de triaj pentru pacienții critici,  pentru Institutul Clinic Fundeni.

O astfel de unitate exterioară este necesară pentru organizarea unei zone de triaj/izolare pentru pacienții suspecți/pozitivi de SARS COV 2 și este o soluție rapidă și eficientă, care ajută atât la protecția pacienților, cât și a cadrelor medicale.

Fundația Dan Voiculescu face un apel către reprezentanții societății civile și către marile companii, să ”adopte” un spital și să susțină efortul comun de a stopa răspândirea virusului.

×
Subiecte în articol: fundatia dan voiculescu