x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Cod portocaliu de averse şi descărcări electrice în localităţi din judeţele Caraş-Severin şi Timiş, până la 16,30

Cod portocaliu de averse şi descărcări electrice în localităţi din judeţele Caraş-Severin şi Timiş, până la 16,30

27 Apr 2019   •   16:10
Cod portocaliu de averse şi descărcări electrice în localităţi din judeţele Caraş-Severin şi Timiş, până la 16,30
Sursa foto: pixabay

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de averse şi descărcări electrice, valabilă în localităţi din judeţele Caraş-Severin şi Timiş.

Potrivit meteorologilor, până la ora 16.30, în judeţele menţionate se vor semnala averse ce vor cumula 30-45 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, grindină de mici şi medii dimensiuni.

De asemenea, ANM a emis mai multe avertizări nowcasting Cod galben de averse şi descărcări electrice. Astfel, până la 16,30, în localităţi din judeţele Timiş, Suceava şi Botoşani se vor semnala descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, averse ce vor cumula 20 l/mp. 

Totodată, până la ora 17:30, va fi Cod galben de averse şi descărcări electrice în localităţi din judeţele Arad şi Timiş. Acolo se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse ce vor cumula 20-25 l/mp, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni. 

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: vremea caras-severin timiş