x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Supliment Turism medical - 10 iunie 2014 Inovaţie în domeniul turismului dentar

Inovaţie în domeniul turismului dentar

de Luminita Ciobanu    |    27 Iun 2014   •   16:24
Inovaţie în domeniul turismului dentar
Medical Tours Company este o clinică dentară româno-franceză din Piteşti, specializată pe toată gama de servicii stomatologice, un punct de referinţă atât pe plan local, cât şi extern. Prin profesionalism, calitatea serviciilor, tarifele imbatabile şi o abordare inovatoare a conceptului de turism dentar, clinica a reuşit, în scurtă vreme, să devină lider pe acest segment.

Raportul calitate-preţ este cel care aduce anual în România mii de turişti dispuşi să îmbine utilul cu plăcutul: rezolvarea problemelor dentare la preţuri chiar şi cu 70% mai mici decât în ţara de origine, alături de câteva zile de vacanţă în care pot descoperi România.

Pentru a elimina inconvenientele legate de turismul dentar – distanţa mare şi îngrijirea postoperatorie, Medical Tours Company a venit cu o soluţie inovatoare care a diferenţiat-o de celelalte clinici ce practică acest tip de servicii: organizarea unor echipe de specialişti implantologi în principalele oraşe din Franţa şi Anglia, care se ocupă şi de îngrijirea post-operatorie a pacienţilor. În plus, aparatura şi materialele ultraperformante folosite în clinică, precum şi medicii specializaţi fac alegerea foarte uşoară pentru turiştii străini care vor să profite de excelentul raport calitate-preţ.

Pentru Clinica Medical Tours Company, principalul obiectiv este oferirea de servicii stomatologice la cel mai înalt nivel. De aceea, dotările tehnice sunt de ultimă generaţie, iar medicii clinicii - renumiţi în domeniu pentru a aduce în atenţie tratamente de ultimă oră, participă, periodic, la cursuri de specializare.

Activitatea şi profesionalismul ne-au fost răsplătite de-a lungul timpului atât prin aprecierea pacienţilor, cât şi prin numeroase premii, apariţii în presă şi certificări:
Premiul pentru Inovare – “Un concept nou în Europa în domeniul turismului dentar” (Camera Franceză de Comerţ, Industrie şi Agricultură în România);

Prima clinică stomatologică românească prezentată în prime-time la o televiziune internaţională.
Platinum Clinic (MedBeaver Certification)


– MTC este prima clinică din România care a primit această certificare ce atestă standardele noastre de calitate şi experienţa pozitivă a foştilor noştri pacienţi străini.

×