x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Cazinourile din Las Vegas se vor redeschide treptat din 4 iunie

Cazinourile din Las Vegas se vor redeschide treptat din 4 iunie

28 Mai 2020   •   11:11
Cazinourile din Las Vegas se vor redeschide treptat din 4 iunie

Cazinourile din Las Vegas se vor redeschide treptat de săptămâna viitoare, cu respectarea măsurilor sanitare. Acestea au fost închisă în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus, transmite AFP.

Guvernatorul statului Nevada, Steve Sisolak, a hotărât deschiderea cazinourilor pe 4 iunie, după ce s-a consultat cu experţi în domeniul sănătăţii şi cu Comisia locală de control a jocurilor de noroc.

În urmă cu zece săptămâni, el a hotărât închiderea cazinourilor, hotelurilor şi a altor atracții turistice care atrag lunar milioane de vizitatori în Las Vegas  şi care aduc venituri anuale de miliarde de dolari.

"Invităm vizitatori din toată ţara să vină aici, să se simtă bine, aşa cum au făcut înainte, însă vom fi prudenţi. Nu cred că veţi găsi un loc mai sigur decât Las Vegas pe 4 iunie, cu protocoalele pe care le-am instituit şi cu testele pe care le avem la dispoziţie", a afirmat Steve Sisolak.

Comisia a cerut să se limiteze la jumătate capacitatea legală a spațiilor de joc şi să nu se autorizeze mai mult de trei persoane la mese.

MGM Resorts, unul dintre principalii operatori din Las Vegas, a anunţat redeschiderea pe 4 iunie a patru dintre hotelurile sale cazino, între care celebrele Bellagio şi New York-New York.

Caesars Palace şi Flamingo au luat aceeaşi decizie şi vor permite rezervările pentru Venetian (grupul Sands) şi Encore (grupul Wynn).

Redeschiderea trebuie autorizată de la caz la caz de Comisia de control a jocurilor de noroc din Nevada.

×