x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Cel mai mare operator de turism din lume ar urma să reia zborurile din 17 iunie

Cel mai mare operator de turism din lume ar urma să reia zborurile din 17 iunie

03 Iun 2020   •   16:09
Cel mai mare operator de turism din lume ar urma să reia zborurile din 17 iunie
Sursa foto: flickr.com

Grupul german TUI, cel mai mare operator de turism din lume, intenționează să reia zborurile către destinațiile de vacanță din această vară începând cu 17 iunie, când Germania are programată ridicarea restricțiilor de călătorie.

Principalele destinații sunt Insulele Baleare, Insulele Canare, Grecia, Portugalia și Cipru. De asemenea, grupul oferă excursii în Croația și Bulgaria, potrivit dailystar.co.uk.

Inițial, grupul TUI a declarat că zborurile programate după data de 12 iunie vor fi operate, însă este posibil ca lucrurile să se schimbe, în condițiile în care guvernul continuă să avertizeze cu privire la zborurile non-esențiale.

În cazul în care călătoriile vor fi anulate, grupul dă asigurări că cei afectați vor primi banii înapoi.

„Înțelegem că sunt momente incerte și continuăm să revizuim și să actualizăm politicile noastre pentru a fi în acord cu liniile trasate de guvern. Vacanțele cu plecare după data de 12 iunie 2020 urmează să fie operate așa cum a fost planificat. Totuși, asigurăm clienții că toate pachetele noastre de vacanță sunt protejate prin garanția ATOL, așa că turiștii își pot programa concediile cu încredere.”, a declarat un purtător de cuvânt al grupului.

×
Subiecte în articol: TUI turism vacante